Friday 11 September 2009

For the love of all that is holy...

Şimdi efendim, zorlamaya gerek yok; bu filmin Steven Strait'siz versiyonu seyredilmezdi. Steven Strait'li versiyonu ise seyredilir, tefekkür edilir, üzerine tez yazılır, Allah'ın varlığına ve birliğine ulaşılır.

İnsan istiyor tabi, straight to the point cümleleri olsun (pun intended). Ancak, benim ulu orta edatları arka arkaya dizesim, reaksiyon belirten kelimeleri iki yıldız arasına alasım ve derin bir iç çekesim var *sigh*.

Filmde öğrenciler vardı. Bir okul, bir yurt, bir yüzme havuzu hatırlıyorum -ki kutsal çiniler hangi başlar kendilerine çarpsın diye dizilmemişlerdi ki zaten hep gibisinden rağmencesine *coughgahcough*. Örümcek, hayalet filan da vardı sanki, insanı mışıl uykulardan ter içinde uyandıran *whimper*. Yağmurlu bir gecede, damlalarla kaplı camına bir burun, iki avuç yapışmış bir araba olduğu da söylentiler arasında...

Peki, gelelim bütün bunlardan neler çıkaracağımıza;

- 86 model araba alın, pişman olmazsınız.
- Küresel ısınmayı durdurmanın bir yolu da park halindeki aracın içinde oturmaktır.
- Bariton seslerin ormandaki yankısını kontrol etmek için kullanılan teknik cümle 'Gorman, it's me, it's okay.'dir.
- Kavisli yamaçlarla çevrelenmiş vadiler olduklarından daha derin algılanırlar.
- Vadilerin anakaraya birleştiği düzlüklerde tedbirsiz konaklama, nefes düzeni üzerinde olumsuz etkiye sebep olabilir. Gözlerde odak bozulması ile şehla bakışlara eşlik eden baş dönmesi ve baygınlık hissi de rapor edilen diğer belirtiler arasındadır.
- Araştırmalardan elde edilen sonuçlar, taarruz öncesi 'I know you should go' mantrasını tekrarlamanın, hedefin kaçış ihtimalini azaltırken vuruşun isabet ihtimalini yükselttiği ve etki alanını genişlettiği yönündeki teoriyi desteklemektedir.
- Uçurumlardan atlayıp iki ayak, bir diz, bir el üzerine konuveren yırtıcıların, 9'dan fazla canı olduğuna ama insaflarının olmadığına inanılmaktadır.
- Vites değiştirme esnasında debriyaja az basmanın arabadaki, fazla basmanın ise kafadaki balataları hırpaladığı tecrübeyle sabittir.
- Bir gönderiye 858 resim eklememenin yolu 1 resim eklemektir.


7/10

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails